Sessions/ Estimated time	Time	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
Session 1 45-60 mins	9.00- 10.00	Literacy	Literacy	Literacy	Literacy	Literacy
Away from Technology - Brainfood	30 min	Brain Food				
Session 2 45-60 mins	10.30- 11.30	Numeracy	Numeracy	Numeracy	Numeracy	Numeracy
Lunch –Away from Tech	11.30- 12.15	L	U	Ν	C	Н
Session 3 30 mins	12.15- 12.45	Physical Activity				
Break –Away from Tech	15mins	В	R	E	A	Κ
Session 4 45 mins	1pm-2pm	Integrated Studies	STEM	ART	Integrated Studies	Reflection Journal
Break –Away from Tech	15mins	В	R	E	A	κ
Session 5 45 mins	2.15-3.15	Reflection Journal	Reflection Journal	Integrated Studies	HEALTH/PE	MUSIC